Ons kennen en kunnen is gestoeld op jarenlange ervaring in de bouwsector !

Hulp nodig als professioneel vakman?
Wij staan voor u klaar!

Vragen?
Contacteer ons vrijblijvend!

Voor professionelen

 

Afspraken


Voorafgaandelijk wordt overeengekomen welk product en welke hoeveelheid er dient gepompt te worden.

Een datum wordt in samenspraak vastgelegd wanneer wij met onze pompinstallatie langskomen bij u. Wij brengen het afgesproken materiaal mee. U hoeft zich dan niet meer te bekommeren over het juiste product en de juiste hoeveelheid. Deze taak nemen wij tot ons.

Tenzij anders overeengekomen is er 1 persoon als chauffeur / pompist voor de pompwagen. U als aannemer helpt mee om de slangen te leggen met de chauffeur tot aan de werkplek waar u het materiaal wenst te verwerken. Tijdens het verleggen van de slangen van de ene kamer naar de andere of naar verschillende werkplekken helpt u natuurlijk mee. Uzelf staat in voor het verspreiden, vlak trekken, verdelen, afwerken,... van het gepompte materiaal.

Na einde van de pompwerken helpt u met de chauffeur de slangen op te bergen in de pompwagen. Dit is alles behalve een lastig karwei - onnodig zorgen te maken - maar met zijn twee gaat het nu eenmaal beter en gemakkelijker dan alleen.

Enkel op die manier is het ook mogelijk om de prijzen zo laag als mogelijk te houden. Indien een extra persoon moet voorzien worden voor deze eenvoudige handelingen, lopen de kosten evenwel op.

Tenzij anders overeengekomen en volgens de uit te voeren werken kunnen we 1 of meerdere eigen werklieden voorzien. Dit gebeurt altijd vooraf in samenspraak en kunt u dan terug vinden op de offerte.

 

De klant staat in voor volgende voorzieningen

 • Een stabiele parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de werf.
  Voorzie minstens 25 m x 4 m ruimte.
  Deze plaats moet vrij zijn van bomen of takken en kabels van elektriciteit ed. gezien onze pompwagen moet kippen tot een hoogte ca 8 m.
  Op effen verhard terrein kunnen we onze pompwagen installeren.
  Op oneffen terrein of zachte ondergrond kunnen we onze pompwagen die tot 44 ton kan wegen niet opstellen.
 • Indien nodig voorziet de klant een reglementaire plaats om onze pompwagen te installeren.
 • De klant voorziet stromend water, hetzij een aftapkraan, een pomp, waterslang of andere met voldoende waterdebiet.
 • De slangen worden via de meest optimale weg gelegd tot op de werkplek. Indien nodig dient de opdrachtgever de nodige voorzieningen te treffen ter bescherming van zijn vloer, muren, deur, etc. Tijdens het pompen kan de slang bewegen en zo wordt schade vermeden.
 • Na einde pompwerken dient een plaats beschikbaar te zijn waar we ons materiaal kunnen afspoelen. Een kleine hoeveelheid zand en water blijven dan achter.

. . . . . . .